loader

За нас

За нас

Ние сме екип от амбициозни и мотивирани специалисти с дългогодишен опит в сферата на търговията с авточасти. Нашият приоритет е да Ви осигурим бърз и лесен достъп до нови авточасти, консумативи и аксесоари за Вашия автомобил. Създадохме за Вас оригинален и модерен онлайн магазин, в който на Ваше разположение е огромно разнообразие от продукти с гарантирано високо качесто на достъпни цени. Винаги сме готови да съдействаме, за да сте напълно сигурни и спокойни, че правите най-правилния избор на частта, от която се нуждаете. В наше лице ще намерите не само решение на временен проблем, но и дългосрочен, коректен партньор. През годините успяхме да изградим мрежа от доволни и лоялни клиенти и партньори в цяла България, с която се гордееем, но и ежедневно се стремим да развиваме и доусъвършенстваме.

Сигурна и бърза доставка

Знаем колко е важна бързата реакция при ремонта на автомобила, затова при нас процесът на доставка е оптимизирам максимално. Предлагаме на клиентите си сигурна и бърза доставка до адрес или до офис на Еконт. Всяка стока закупена от нашия онлайн магазин може да бъде върната безпроблемно в рамките на 14 дни.

Отношение

За нашия екип водещо е коректното и професионално отношение към клиентите, за да се създаде едно стабилно и дългосрочно партньорство. Ето защо нашите сътрудници винаги са на разположение в случай, че срещате някаква трудност при пазаруването или не сте съвсем сигурни дали това е точната част за Вашия автомобил. Те ще Ви съдействат с компетентно мнение и професионални съвети, чрез телефонно обаждане, чат или запитване в сайта. Не се колебайте, обадете ни се!