loader

Интервю с управителя на Нас Ауто Груп ЕООД


1. Каква е историята на Nas Auto?

NasAuto.Bg е сравнително нов онлайн магазин. Стартирах проекта в началото на м. Декември 2017г, но реално сайта беше пуснат м. Февруари 2018г. След повече от 13 години работа на различни позиции (от продавач консултант до продуктов мениджър) в най-големите компании в България, вносители и дистрибутори на авточасти, реших да създам собствен онлайн магазин. Прецених че опита през тези години, както и контактите, които имах в бранша ще са ми от полза за успешното реализиране на проекта. Бях наясно със стъпките, които трябва да следвам, защото имах опит и в онлайн бизнеса. Смея да кажа, че за първите шест месеца нещата се развиват по-добре от очакваното.

 

2. Какво предлагате на клиентите си?

Ние искаме да направим покупката на авточасти по-лесна, по-бърза и на по-добра цена в този динамичен пазар. Предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие  от различни видове и марки резервни части. При нас могат да се открият продуктите на повече от 10 дистрибутори на авточасти и то на най-ниските цени. Потребителите могат бързо и лесно, само с няколко клика да намерят частта, която им е нужна и да я поръчат без досадната регистрация, а само с въвеждане на телефонен номер. Разбира се, винаги могат да разчитат и на професионална консултация по телефона или чата, ако не са сигурни какво да изберат.

 

3. За коя марка автомобили се търсят най-много авточасти?

Като цяло повече резервни части и консумативи се търсят за по-масовите автомобили. Това са предимно моделите на немските марки от VAG групата (Volkswagen, Audi и Skoda) , Mercedes, Bmw, както и японските Toyota. Това не означава че споменатите марки са произвели по-чупещи се автомобили, просто са голям процент от общия автопарк на България.

 

4. Имате огромен асортимент от части за автомобили и аксесоари? Как се справяте с него?

Работим със почти всички Български вносители на авточасти плюс няколко от водещите Европейски дистрибутори. С всички тях имаме договорни отношения и така успяваме да набавим нужните части в най-кратки срокове.

 

5. Вашата формула за успех е .....?

Доверие, лоялност и уважение към клиентите. Искаме да сме по „близо“ до тях и с професионализъм, отговорност и индивидуален подход да задоволяваме техните потребности.

Променяме се непрекъснато и усъвършенстваме предлаганите от нас услуги.

 

6. Кое ви прави уникални и ви отличава? За какво се гордеете?

Екипът. Когато обмислях проекта, знаех че мога да събера добър екип от професионалисти, които всъщност са мои бивши колеги и приятели. Екипът прави разликата между нас и нашите конкуренти. Ние сме хора с опит в авточастите, не просто IT специалисти които са направили поредния онлайн магазин.

 

7. Какво бихте казали на клиентите си - настоящи и бъдещи?

Доверете ни се! Доверието е начина, по който, правим бизнес, развиваме се и печелим доволни клиенти. Ние ще Ви помогнем, чрез индивидуален подход към нуждите на всеки един от вас. Ще Ви помогнем да изберете точните части за вашия автомобил, ще Ви ги доставим най-бързо и на най-ниската цена.

 

 

Атанас Кръстев

Управител на Нас Ауто Груп ЕООД