loader

Дигитална помощ на пътя

Много сме щастливи да ви представим сътрудничеството си с VOZZi. Първата дигитална помощ на пътя VOZZi Driver's Assistance вече е достъпна за клиентите на Nas Auto Group.

Мобилно приложение, свързващо доставчици на пътна помощ с потребителите, които имат нужда от нея.

Какво е VOZZi?

VOZZi е мобилно приложение, свързващо доставчици на пътна помощ с потребителите, които имат нужда от нея. Работи както на територията на България, така и на цяла Европа, включително и азиатската част на Турция, на родния език на клиента. VOZZi предлага персонални пакети за мобилност, които не изискват собственост на конкретен автомобил.


Как да се възползвате от услугите на VOZZi?

Лесно, само в няколко стъпки:

  • Свалете и инсталирайте приложението VOZZi оттук.        
  • Регистрирайте се, въвеждайки данните си: име и фамилия, мобилен телефонен номер и имейл адрес.  
  • Изберете пакет, който е най-подходящ за вас: VOZZi BG, VOZZi Europe или VOZZi Europe MAX. Платете избрания пакет с банкова карта в самото приложение. Пакетът се активира 72 часа след покупката и е с валидност 12 месеца.
  • Стартирайте приложението VOZZi, кликнете върху иконката „Пътна помощ“, изберете и заявете нужната ви услуга и системата веднага започва търсенето на най-близката пътна помощ или сервизен техник.
  • Системата уведомява най-близкия ни партньор за нуждата от съответната заявена услуга.
  • Партньорът ни приема вашата заявка и се отправя към местоположението ви.
  • Следете на екрана на телефона си движението на превозното средство, идващо към вас.


VOZZi има изградена мрежа от над 3000 партньора в цяла Европа, които можете да видите в самото приложение. Транспортираме ви от всяка точка в Европа на цената на пакета, който сте закупили преди това. В случай че не желаете транспортиране до вкъщи или ако повредата може да бъде отстранена на място или в най-близкия партньорски сервиз, има и покритие на разходите за ремонт в размер на 200 или 400 евро в зависимост от избрания от вас пакет. По време на ремонта ще настаним вас и всички пътници от вашия автомобил в хотел за наша сметка. 

Подробна информацията за пакетите, които предлагаме и услугите, включени в тях, можете да намерите в мобилното приложение VOZZi, както и на уебсайта на VOZZi.


С едно изречение - приложението VOZZi променя из основи дългогодишното разбиране за пътна помощ.

  • Без документи - помощта е достъпна само с няколко клика в приложението.
  • Пакетите за пътна помощ VOZZi са обвързани с вас, а не с вашия автомобил. Можете да поискате помощ дори когато сте пътник.
  • Оперативният център на VOZZi е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината и говори на вашия език.


Всичко, от което се нуждаете, за да пътувате безопасно и безгрижно навсякъде в България и Европа, е в приложението VOZZi.


Инсталирайте VOZZi, изберете един от предлаганите пакети и се насладете на пътуването!


Поздрави,